De genodigden 04/17/2012
 
Hier zijn ze dan eindelijk! De genodigden! Sta je ertussen? Mail dan even een bevestiging naar NFNL@hotmail.nl , dan sturen wij je het programma op!

- Beatrix, Maxima en Willem Alexander van Oranje
- Gers Pardoel
- Nick en Simon
- Afro Jack
- Armin van Buuren
- Joop van den Ende
- John de Mol
- Georgina Verbaan
- Nicolette van Dam
- Gordon
- Gerard Joling
- Katja Schuurman
- Lieke van Lexmond
- Johny de Mol
- Linda de Mol
- Albert Verlinde
- Yvonne Jaspers
- Robbert ten Brink
- Marco Borsato
- Frans Bouwer
- Sinterklaas
- Danny de Munk
- Zwarte Piet
- Monique Smit
- Jan Kooiman
- Chantal Jansen
- Paul de Leeuw
- Ali-B
- Danny van Dijk
- Roel van Velzen
- Beau van Ervendorens
- Carice van Houten
- Ruben Nicolai
- Renee Froger
- Anna Drijver
- Doutzen Kroes
- Art Rooiakkers
- Tooske Ragas
- Angela Groothuizen
- Wolter Kroes
- Ilse de Lange
- Caro E
 
Uitnodigingen 04/17/2012
 
De uitnodigingen zijn de deur uit! Dus hou je brievenbus in de gaten om te kijken of je uitgenodigd bent!

we zijn nog steeds druk bezig met de organisatie van het feest. Op dit moment zijn we vooral bezig met de uitnodigingen. Er zijn al heel veel mensen uitgenodigd! Als je niet bent uitgenodigd, treur niet! Je kunt zelf ook een kaartje kopen. Kijk even op deze site bij Kaartverkoop, dan kun je zelf een kaartje kopen. Ook als je wilt optreden kun je even op die site kijken, of stuur even een mailtje naar NFNL@hotmail.nl . Hou ook deze site in de gaten, want daar komen binnenkort ook de genodigden op te staan.

See you at the party!

 
 
Vandaag zijn we dan eindelijk begonnen met de grote plannen voor het feest! De uitnodigingen gaan binnenkort de deur uit, dus blijf je brievenbus checken! Want wie wil er nou niet uitgenodigd worden toch? Dit wordt echt HET feest van de eeuw!

Er zijn ook uitnodigingen te winnen met onze dagelijkse loterijen. Je kunt een lot kopen voor 10 euro bij alle Primera winkels in het land. Elke zondag worden de prijswinnaars bekend gemaakt om 20.00 uur op nederland 1 en op deze site. Dit is natuurlijk een topkans, want de echte kaartjes kochten maarliefst 80 euro! En dan moet je nog maar uitgenodigd worden, wat een kleine kans is als je geen BNer bent!

Alle BNers die optreden op het festival mogen natuurlijk gratis naar binnen. We nodigen een paar DJ's en Cabaretiers uit die natuurlijk een vergoeding krijgen, maar als je zelf graag wilt optreden kun je je opgeven via NFNL@live.nl We sturen je dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail en een schema.

See you at the party!
 
Eerste artikel! 03/20/2012
 
Begin met bloggen door een nieuw artikel aan te maken. U kunt me bewerken of verwijderen door onder de commentaren te klikken. U kunt tevens uw zijbalk personaliseren door er elementen van de bovenste balk heen te slepen.